Thursday, 5 July 2012

Cepat Sembuh Sayang :)

.. now dah hari ke-3 berada d KPJ Specialist Hospital Seremban . menemani si kecil neyh Aza Syarlina Amira y d tahan wad sbb semput .. semput lagi sayang -.-'' ? .. adoii , too lah dah tahu sakit lain kali jangan active sangat yee .. bleyh d katakan setiap tahun aza kena tahan wad sbb sakit y sama , hehe .. aza , jangan lupa makan ubat , cepat sembuh tauu .. sbb dah berapa hari dah aza tak ke sekolah neyh kann ? .. aza neyh agak sikit nakal dduk dalam wad , sbb dye bising :D HAHA .. dye saja nak tunjuk y dye sehat padahal dye tak sehat n tak larat .. saya suka sakat dye :) .. 

saya : aza , jangan nakal ! ..
aza  : mana ada nakal lah auntie ..
saya : aza , dengar cakap auntie , kalo tak auntie balik .. auntie tak nka jaga aza .. ok ? ..
aza  : auntie jangan lah balik :( aza nak auntie jaga aza ..
saya : kalo nak auntie jaga , aza kena dengar cakap auntie .. jangan nakal ok ? ..
aza  : em , ok auntie ..

.. haha m ayat neyh akan berulang setiap masa .. adoii , aza aza .. kadang kadang tergelak auntie sorang sorang bila tengok muka aza hahah :D ..

                                        *Aza , cepat sembuh tau sayang :)

No comments:

Post a Comment

followers :3